Generel information

Nordvestjylland er nok Danmarks mest populære ferieområde blandt turister fra ind og udland. Langs Vesterhavet ligger den ene hyggelige ferieby efter den anden og mellem byerne findes den mest vidunderlige natur.

Strandene langs Vesterhavet er ofte meget brede med store klitter og på de fleste strækninger er det tilladt at køre i bil helt ned til vandkanten, hvilket er en stor fordel for ældre og gangbesværede. Man kan ofte se windsurfere ved kysten, da de specielle vindforhold gør Vesterhavet til et af de bedste surfer steder i Europa. På strandene og i klitterne, kan man se de gamle bunkers fra 2. Verdenskrig og det er muligt at komme ind og se nogle af dem indefra.

En af Danmarks største turistattraktioner er Grenen, som er det nordligste punkt i Danmark. Det er her Skagerak og Kattegat mødes og man kan stå med et ben i hvert hav. Tæt på Grenen ligger Skagen, som er Danmarks nordligste by. Om sommeren ændrer byen sig fra en stille fiskerby til Nordjyllands største turistby. De mange malere som byen er kendt for, trækker adskillige turister til byen. Af andre feriebyer som er et besøg værd, kan nævnes Blokhus, Hirtshals, Løkken og Klitmøller, samt selvfølgelig Nordjyllands hovedstad Aalborg. Man behøver slet ikke at tage langt hjemmefra for at få en dejlig sejloplevelse. Limfjordens vande er fremragende til at opnå en sådan naturoplevelse; her kan du læse mere om sejlads i Limfjorden, samt om andet sejlerrelateret stof.

Thorsminde er beliggende i det naturskønne Vestjylland, på tangen mellem Vesterhavet og Nissum Fjord. Thorsminde er omgivet af et dejligt naturlandskab, og her har I mulighed for både at slappe af og at være aktiv. Hvis du kan lide at ride på hest, kan man mange steder finde gode muligheder for rideferie, som også er en dejlig måde at nyde naturen på. Du kan finde masser af gode informationer om rideferie og heste på www.heste-forum.dk. Her kan du også oprette en annonce, f.eks. hvis du vil købe eller sælge hest.

I dette område finder du mange forskellige typer af sommerhuse, fra de helt gamle bindingsværkshuse til topmoderne huse. Mange af dem er arkitekttegnede, og giver en helt specielt oplevelse, når man kan mærke, at der virkelig er tænkt over tingene, og den måde man kan leve på. Det gælder alt fra hvor stort huset er, til de materialer der er anvendt, farver og specielle møbler, hvor man ofte ser en gennemgående idé. Informationer omkring billige ferie rejser kan du finde her.

I de nyere huse finder man naturligvis ofte pool, spa, eller endda hele wellness områder. Her kan man tage sig en dukkert i det dejlige badevand, da der selvfølgelig er tjek på rengøring og vedligeholdelse, så man bare kan læne sig tilbage og slappe af, selv hvis det er lidt koldt udenfor. Prøv Latambas helt nye og unikke rejsesøger. Er du træt af, at bruge for mange penge på dårlige ferier og rejser? Så hop ind på Latamba og skræddersy din helt egen personlige ferie!.